söndag 21 november 2010

Oj oj oj

Nu har det gått så där fruktansvärt länge sen senaste uppdateringen igen!! Jag ska försöka att bättra mig men jag scrappar inte så jätte ofta och när jag göra det så blir det inte att jag uppdaterar på en gång i alla fall. Så idag bjuder jag på en massiv uppdatering istället. Många bilder blir det så häng med :-) Alla bilder är klick bara för att ses i större format.

Först och främst så blir det ett kort som jag gjort och skickat till Linda som hjälpte mig med bloggen för ett tag sedan. Det blev ett trapp-kort till henne som tack och en liten present som jag köpte på mässan i början av Oktober.

Näst ut har vi ett te-ljus kort som mammas kusin och hennes man fick när vi var där och hälsade på för ett tag sedan. Älskar verkligen pappret med löven och önskar att jag hade köpt fler på mässan men jag får hoppas att det finns kvar även nästa höst. Jag erkänner att det är lite vint och snett klippt men jag hade bråttom när jag gjorde det tyvärr då jag hade gjort fel några gånger innan jag fick till det.


Sen har det ju varit fars dag också. Det är inget som vi firar speciellt mycket i familjen men något litet tycker jag ändå att pappa ska ha så det fick bli en kort variant med en triss-lott i som tyvärr inte gav någon vinst. Kortet var från början tänkt att bli ett plånboks kort men sen så blev det något liknande ett stafflikort i slutändan. Jag blev väldigt nöjd med kortet oavsett vad det nu ser ut som och pappa tyckte också om det.


Jag brukar ju lite då och då hjälpa mamma med att göra kort till hennes väninnor som fyller år och det har jag gjort nu. Den här gången var det Maggan som fyllde och till henne blev det ett te-ljus kort med tillhörande tändsticksask. Det var riktigt skoj att göra faktiskt för jag hade perfekt papper till och det blev super bra!! Om jag nu får säga så själv till säga :-)

Jag har ett kort kvar men det väntar jag med tills jag har skickat det till mottagarna. Utifall att ni vet :-)

Fortsatt trevlig söndag!

Inga kommentarer: