måndag 7 juni 2010

Tröstpris och lite shopping

JAG VANN ETT TRÖSTPRIS!!!!!! Cath hade utlovat ett tröstpris i sin bloggpartyutmaning och mitt namn/alias blev draget!!! Helt otroligt :-) Det är första gången som jag vinner något i scrap-sammanhang och jag är överlycklig!!!

Det var med mitt easel card (staffli kort) på temat kärlek som jag vann och nu väntar jag på mitt lilla pris. Är super nyfiken på vad det är för något så jag tror jag spricker snart *haha*

Sen blev dagen bara bättre o bättre tror jag. Hade tid hos min dietist idag och jag brukar väga mig där så det blir något så när rätt. Min billiga Ullareds våg visar inte korrekt alla gånger så det är bra att dietisten har en som är "på riktigt" så att säga. Den visade 1,5 kg mindre än när jag var där sist!!! Super nöjd med det då jag hade förväntat mig att stå still eller gått upp.

Minskningen var ju självklart tvungen att firas så det blev ett stopp hos Eva på Ljuva Änglar på vägen hem. Tanken var att jag skulle hinna med en kortis på stan o köpa strumpor o kika på bikini också men när jag kom ut hade det gått två timmar sen jag parkerade cykeln utanför affären så det var bara att trampa hemåt. Får ta strumporna imorgon istället, efter träningen.

Idag blev det Maja Design Carpe Diem (fånga dagen), Maja Design Du & Jag (för alltid), Cosmo Cricket (hey sugar: honey honey), Pink Paisley (hearts bloom och bullseye från cupid collection), Back Country (mountain meadow) papper.
Tim holtz filmstrip, Copic penna Skin white (E00), pärlfloss (vit och rosa), say it in pearls, Reprint stämpelset handgjort, Distress Ink Vintage photo och silver stickles.

Har lite "nya" saker att visa också men det tar vi imorgon :-)

Inga kommentarer: