onsdag 7 juli 2010

Härligt med sommar

Äntligen, som Gert Fylking säger, har sommaren kommit!!! Som jag har längtat. Jag älskar sommaren även om de andra årstiderna har sina charmiga perioder de också förstås. Våren är otroligt vacker när allt börjar blomma, hösten med alla fina färgerna och det är väldans mysigt med tända ljus och en kopp te. Vintern är väl den tiden på året som jag tycker om minst även om det är vackert med mycket snö. Om det bara kunde vara lite varmare än vad det var den gångna vintern är jag nöjd :-)

Men idag är det över 25 grader varmt och solen skiner på himlen. Planen för dagen är att sola, bada och läsa i min bok. Håller just nu på med "Den man älskar" av Emily Griffin. Har inte läst så mycket men so far so good.
På bokia.se står det så här om boken:
Ellen Dempsey har allt : en våning i New York, en framgångsrik karriär som fotograf, och inte minst underbare maken Andy. Ellens äktenskap inte bara verkar perfekt, det är perfekt.
Men tre månader in i det lyckliga äktenskapet springer Ellen på Leo - första kärleken som bara försvann ur hennes liv efter ett bråk en nyårsnatt för sju år sedan. Leo, som helt utan förklaring lämnade henne hjärtekrossad och bitter. Det ena leder till det andra. Ellen börjar ifrågasätta det liv som hon lever tillsammans med Andy ... För om Andy är den stora kärleken, varför kan hon då inte glömma Leo?

Efter denna ska jag förmodligen börja läsa Mons Kallentoft "Höstoffer". Gillar hans två första böcker , "Midvinterblod" och "Sommardöden" så jag ser verkligen fram emot att läsa "Höstoffer" och sen den senaste "Vårlik". Det är mer min typ av böcker, deckare, än skönlitteratur..

Hoppas ni får en bra dag alla. Kramis

Inga kommentarer: