måndag 27 september 2010

Skärpning i bloggen

Hej alla glada!


Här var det längesen jag bloggade!! Måste skärpa mig och det kommer förhoppningsvis bli oftare nu då jag är på pyssel kvällar en gång i veckan. Vi är ju några glada tjejer som är med i Värmlands Scrap- och Stämpel Sällskap (VSSS) som träffas varje gång och pysslar och har det trevligt några timmar. Det kommer bli väldigt många julkort framöver skulle jag kunna tänka mig.

Igår, söndag, fyllde kusin son Axel 3 år och han fick, förhoppningsvis, ett kort på posten idag.


Bilen och trädet har jag klippt ur från ett "My little shoebox - Away we go/Vroom!" papper. Molnen från "Best creation Inc - Vehicle" tror jag det hette. Bilen är satt på 3-d kuddar för att få lite dimension i det hela.

Enkel insida med våra namn och en fräck liten glittrig, blå traktor.

På förra pyssel träffen jag var på så fick jag, för första gången, prova på Tim Holtz teknik: distressa!!!! Har länge velat prova men har inte haft några verktyg för det, inte ordentliga i alla fall. Nu fick jag låna av Lena på Pappersarken och det var hur kul som helst!!! Kommer absolut att köpa fler distresser dynor och en ink blending tool. Det är ju SS-mässa till helgen ;-)


Det syns lite dåligt på de här bilden då jag fotade dom i går kväll men jag är väldigt nöjd måste jag säga. ÄLSKAR den blomiga swirlen på den lila/rosa - MÅSTE ha den!!! Såna här kommer jag absolut att göra många många fler.

Har också i helgen gjort två andra kort varav ett kommer här nedan. Det andra får ni se senare i veckan efter det har skickats iväg till sin mottagare, Ella 1 år :-)

Detta var först tänkt som ett års kort men blev inte nöjd med. Eller jo nöjd är jag men det passade sig inte riktigt som barn kort tycker jag så barn kortet gjorde jag om och det kommer som sagt lite senare i veckan. Det här får bli ett sånt där bra-att-ha-hemma-kort när man helt plötsligt kommer på att "Ja visst ja, hon fyller ju år den här veckan". Jag gillar kombinationen av orange, brunt och rosa måste jag säga. Just detta kortet blev det lite tokig vikning på då den bakre delen är längre än fronten men det funkar ändå. Satte en liten bit kardborreband som stängning så det inte åker upp i tid o otid.

Detta fick min syster när hon fyllde år förra veckan. Enkelt, rent och åldern framhävs bra - precis som jag ville ha det *haha* På insidan är det en sedelficka och våra namn. Älskar det randiga pappret "Maja Design - Crea Diem/Så länge jag lever".

Nej nu är det hög tid att betala räkningarna så att det inte glöms bort.
Ha det gott och på återseende!!

PS: Stort tack till Linda som hjälpt mig med bloggen :-)

1 kommentar:

Terese sa...

Verkligen jättefina alster. Det märks väl att du har utvecklats! Så roligt med scrappingkvällar, skulle också vilja men känner att tiden inte räcker till! Men om sådär 5 år kanske? ;-)