onsdag 29 september 2010

Lycka till!

På dagarna är jag och läser matte på ett ställe som heter Arcus. Vi är ett gäng som sitter där och lär oss olika saker plus två ledare, Helen och Eva. Under några veckor så har de haft en praktikant, Mia, som alla tycker jätte mycket om. För några dagar sen fick vi veta att Mia bara skulle vara kvar hos oss i Karlstad denna veckan ut för att på måndag börja på Arcus i Kristinehamn.
Vi är självklart glada för hennes skull och tycker det är jätte roligt att hon ska få en egen grupp att att hand om. Samtidigt känns det lite vemodigt för vi vill ju också ha henne kvar hos oss.

Så för att önska henne lycka till och som ett litet minne från oss alla så gjorde jag igår ett kort till Mia.För att vara första gången jag gör ett sånt här kort så är jag väldigt nöjd måste jag säga. Hade dock helst vela haft en orange eller brun cardstock men jag hade ingen så det fick gå bra med en vit istället. Blev bra det också :-)
ÄLSKAR stämpeln med händerna som håller hjärtat!! Den är så otroligt vacker och kan användas till så många olika kort. Lycka Till! är också stämplat och den kommer nog att finnas i min ägo inom en snar framtid. Lånade just denna av Lena på Pappersarken

2 kommentarer:

Fröken Finemang sa...

med cardstock menar du då där det står lycka till?

jag hade både orange o brun.

:)

Emma sa...

Ja exakt, det vita på kortet är gjort av cardstock. Suck!! Att du inte sa nåt då ;)